نحوه ی راه اندازی آبگرمکن گازی بوتان


پنل پایین را روی بخاری آب خود بردارید. پنل دسترسی روی بخاری گازی شما در قسمت پایین مخزن یافت می شود. برای جدا کردن پانل از پیچ گوشتی استفاده کنید و هنگام کار آن را کنار بگذارید.نحوه ی راه اندازی آبگرمکن گازی بوتان
اگر چراغ پیلوت خاموش است و بوی گاز طبیعی خود را اطراف آبگرمکن حس می کنید، سریعاً آن جا را ترک کنید و با شرکت آب و برق تماس بگیرید. زیرا ممکن است دچار نشت گاز شود. در صورتی که بوی گاز می آید، حتما پیلوت را خاموش کنید.

ترموستات خود را بر روی حالت PILOT قرار دهید. بالاترین شماره گیری در آّگرمکن شما، میزان قدرت آبگرمکن شما را کنترل می کند و باید دارای برچسب های ON ، OFF و PILOT باشد. پیچ تنظیم را با دست بچرخانید تا در حالت PILOT قرار بگیرد و مشعل درون آبگرمکن گازی  شما خاموش شود. در حالی که بخاری آب شما هنوز روشن است، سعی نکنید چراغ پیلوت را دوباره روشن کنید.

گرما را تا حد ممکن کاهش دهید. پیچ بزرگ در جلوی ترموستات شما دمای واحد را کنترل می کند. پیچ تنظیم بزرگ جلوی آبگرمکن گازی را در جهت عقربه های ساعت بچرخانید تا گرمای خود را به کمترین درجه حرارت ممکن کاهش یابد. این کمک به شما اطمینان می دهد که در هنگام اشتعال چراغ پیلوت خود، در امان بمانید.

بخش شماره گیری را به سمت پایین فشار دهید و چراغ پیلوت را روشن کنید. یگ فندک را در قسمت پایین آبگرمکن گازی نگه دارید و آن را به لوله ی نازکی بزنید که به ترموستات شما وصل می شود. وقتی که بخش شماره گیر بزرگ جلو آبگرمکن بر روی بخش پیلوت واقع شده است و آن را پایین نگه دارید تا صدای روشن شدن یپلوت به گوشتان برسد. پس از روش نشدن پیلوت آن را به مدت 30 ثانیه نگه دارید. برخی از آّگرمکن ها خودشان فندک دارند و با فشار دادن بخش پیچ تنظیم فندک به صدا در می آید و آبگرمکن گازی را روشن می کند؛ و دیگر شما نیازی به استفاده از فندک جداگانه ندارید.

حال قسمت تنظیمات را ار بخش پیلوت بر روی ON ببرید؛ ناگهان گاز داخل آبگرمکن روشن می شود و شما می توانید دست خود را از روی آن بردارید و به این ترتیب آب منزل شما گرم می شود.

دمای آبگرمکن را روی 120 درجه فارنهایت (49 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. شماره گیری بزرگ را در جلوی ترموستات خود بچرخانید تا در دمای 120 درجه فارنهایت (49 درجه سانتیگراد) قرار گیرد. مشعل آب درون مخزن شما را فعال و گرم می کند.

لوله پلیمری

  • لوله پلی اتیلن (PE)
  • لوله پی وی سی یا پلی وینیل کلراید (PVC)
  • لوله پلی پروپیلن (PP)
  • لوله پلی بوتیلن (PB)

در ادامه به معرفی هر کدام از لوله‌ها می‌پردازیم:

  • لوله پلی اتیلن: از این نوع لوله، چندین نوع لوله پلیمری پر مصرف ساخته می‌شود. یکی از انواع آن، لوله پلی اتیلن مشبک است که با نماد اختصاری (PEX) شناخته می‌شود. به علت مقاومت بالایی که در برابر حرارت و تحمل فشار دارد و نسبت به ضربه مقاوم است، از آن در سیستم‌های گرمایشی کف استفاده می‌شود.

پلی اتیلن

  • لوله پروپیلن : کاربرد این نوع لوله، شبیه به لوله پی وی سی است منتها مقاوم‌تر و کاربردی‌تر بوده و حداقل تا ۵۰ سال عمر می‌کنند. اتصالات متنوعی که از این نوع در بازار است، آن را تبدیل به یکی از محبوب‌ترین لوله‌ها در بازار جهانی کرده است. از انواع آن می‌توان به هموپلیمر، کوپلیمر ضربه‌ای و کوپلیمر اندام اشاره کرد.

 

  • لوله پی وی سی : اکثر این لوله‌ها به رنگ خاکستری یا سفید هستند. بر خلاف دیگر لوله‌های پلیمری، این نوع قابل اشتعال هستند و در دمای زیر صفر می‌شکنند. البته اشتعال فقط در قسمتی که دچار اشتعال شده باقی می‌ماند و از بین می‌رود و به دیگر قسمت‌های لوله منتقل نمی‌کند. کیفیت این لوله‌ها تحت تاثیر نور شدید خورشید یا اشعه ماورای بنفش بوده و آسیب پذیرند. به همین خاطر در لوله‌های آب گرم استفاده نمی‎شود. این لوله به دو دسته UPVC و CPVC تقسیم می‌شوند. در لوله‌های سی پی وی سی کلر بیشتری به کار رفته است و مقاومت بیشتری دارند.

 

پی وی سی

  • لوله پلی بوتیلن : این نوع لوله جایگزین لوله کشی مسی است و اغلب به رنگ خاکستری است و جدار داخلی آن صاف است که از رسوب آب جلوگیری می‌کند. حداکثر قطر این لوله‌ها یک میلی‌متر است. همانند لوله‌های پی وی سی در انتقال آب گرم از آن استفاده نمی‌شود و فقط برای حمل آب سرد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

با توجه به رشد روزافزون تولید لوله پلیمری در کشور و عدم توانایی مصرف کنندگان در تمییز سره از ناسره، آنالیز مواد اولیه بکار رفته، بررسی نوع رفتار لوله در شرایط مختلف دمایی و فشاری در مقاطع زمانی متفاوت، امری بسیار ضروری است.همچنین بررسی مشخصه های مهم و تاثیر گذار برروی این لوله ها، تاثیر عوامل محیطی مثل حیوانات جونده ،تعیین شاخصهای مرجع و ارائه راهکار در جهت بهبود کیفیت از ملزومات اساسی در صنعت تاسیسات کشور می‌باشد

همچنین کاربرد انواع مختلف لوله های پلیمری در صنعت به ویژه تاسیسات ساختمان بر اساس بررسی های انجام شده ارائه خواهد شد.

مصرف لوله های پلیمری در سالهای اخیر ، عدم وجود منابع و مراجع معتبر پاسخگو در این زمینه ، تعدد کارخانه های تولید کننده این نوع لوله ها ، تنوع جنس ، پایین بودن سطح آگاهی مصرف کنندگان یک نوع سردرگمی در مشتریان و مصرف کنندگان بوجود می آورد .
به دلیل کاستی های موجود، تنوع کاربری این نوع لوله ها در تاسیسات ساختمان موجب سردرگمی تولید کنندگان و مصرف کنندگان و همچنین شبهاتی در مراجع گوناگون گردیده است. زمانی که جهان به راه صنعتی شدن گام نهاد نیاز به ابزاری مقاوم ،شکل پذیر با دوام و ارزان جهت مصارف گوناگون کاملا حس شد. چون موادی با تمام این خصوصیات را نمی توان بصورت طبیعی یافت لذا تلاشهای گسترده ای برای ساخت موادی این چنین با ساختار غیر طبیعی در مباحث شیمی آلی آغاز شد. (اولین کاربرد تجاری مواد پلیمری در سال ۱۸۴۳ با کشف کائوچو آغاز گردید )